Třikrát hurá: kralupská PZL se povedla!

Byla to výzva, které jsme se chopili se ctí: uspořádat trénink v rámci Pražské zimní ligy v Kralupech. Už bylo na čase. Jsme čím dál větším oddílem a trochu jsme se styděli, že jsme ještě žádný závod/trénink nepořádali. Takže na základě Lubošova burcování jsme se do toho pustili.

Nevěděli jsme, kolik lidí si můžeme dovolit pustit do města, jestli vůbec bude chtít někdo přijet, a báli jsme se, že zapomeneme něco důležitého promyslet. Ale dobře to dopadlo. Nejzásadnější poučení, které si odnášíme, je, že voskovky musíme na kontrolách lépe připevnit k provázku. To není tak hrozný 🙂

Lokality jsme zvolili tak, aby mapaři nemuseli nic domapovávat, takže Lobeček a Cukrovar a Hostibejk.
Třikrát jsme se sešli s Honzou, Lubošem a Zuzkou a shodli jsme se, že naše motto bude „v jednoduchosti je síla“. Letos si to prostě vyzkoušíme a příští rok se můžeme pustit do ambicióznějších nápadů (a už se nějaké vynořily 🙂 ).

A co k tomu víc napsat?

Kdo byl, tak všechno ví, jaké byly tratě, počasí, nálada, prostě jaké to bylo. Kdo nebyl, prohloupil, ale může mrknout na Jirkovy fotky nebo reportáž a udělat si obrázek.

Na PZL do Kralup nakonec dorazilo 146 účastníků, kterým moc děkujeme, že byli shovívaví k nedostatkům, třeba k vypadaným voskovkám na některých kontrolách. A moc děkujeme za jejich milá slova v cíli. Tolik pozitivních ohlasů jsme nečekali. Těm, kteří nebyli schopni respektovat zakázané prostory, neděkujeme, škoda slov. Příště vás vyženeme do větší džungle, když se nejste schopni řídit pravidly.

Velká děkovačka

Kralupy nejsou dvakrát atraktivní lokalitou. Takže postavit tu orienťák tak, aby se líbil, je výzva. A já chci poděkovat Honzovi, který strávil hodiny a hodiny venku a hledal ty nejlepší prostory a kombinace. Myslím, že z toho, co město nabízí, vytěžil maximum. A pak taky děkuju celému SOOB Kralupy, jmenovitě zejména Lubošovi za vyburcování a za mapy, Zuzce za všechno to zařizování okolo prezence a dalšího potřebného, Honzovi nejen za tratě, ale taky za veškerou ajťáckou práci s čipy, Šárce a Míše za pomoc v cíli a za dokonalé perníčky, Magdě za pomoc na prezenci a občerstvení, Jirkovi za fotodokumentaci a Andree za napečení, Lenče za příkladnou propagaci na FB, všem závodníků z oddílu, a trenérovi, protože bez trenéra bychom nebyli. Chceme poděkovat TJ Sokol Kralupy za zázemí, TOM KČT Kralupy za půjčení sady krabiček pro záznam časů, městu Kralupy za vstřícnost a týmu Kralupského vysílání za fajn reportáž.

A jestli jsem na někoho zapomněla, tak se moc omlouvám, upozorněte mě a já to napravím. Díky moc. A třeba zase za rok.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *