Dny Kralup jsou za námi

Dny Kralup jsou za námi a byly jako vždy nabité kulturním, společenským a sportovním programem. Každý si přišel na své a i náš oddíl se již tradičně zapojil do organizace a uspořádal snad již desátý ročník závodu pro veřejnost (kolikátý přesně nikdo neví, jelikož kronikáře nemáme a hlavy máme děravé:-).

Počasí přálo, sluníčko hřálo, a tak si přišlo zaběhat hodně lidí – 108 závodníků v soutěžních kategoriích, 21 skupinek Pohodářů a 36 nejmenších dětí, které si obešly dětský závůdek se stanovišti. Centrum závodu jsme letos umístili na kralupský „palouček“, odkud se závodníci s delšími tratěmi vydali po proudu řeky, za koupalištěm to stočili pěkným parčíkem s výhledem na místní průmysl a přes zástavbu zpět k řece, do cíle, kde na ně čekal perníček od našich vrchních pekařek Marcely a Šárky. Moc Vám, holky, děkujeme!

A nakonec i na vyhlášení výsledků došlo. Jak to dopadlo se můžete podívat zde. Jirkovo krásné fotky zde a ztráty a nálezy zde 🙂 – tričko a buzola, nepostrádáte to někdo?

Děkujeme všem za účast, je super, že dorazila i spousta Expertů z orienťáckých oddílů. A v neposlední řadě díky všem SOOBíkům, kteří pomohli s organizací!

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *