Český pohár štafet

Kralupský oddíl si troufl na štafety, po úspěšném závodě při žákovských štafetach v Krči, kdy KPY byly na neobvyklém 1. Na místě jsme se rozhodli vyslat štafetu na Český pohár štafet., rozbíhal Luboš Pavlíček a dostal mapu už do 2. řady start byl pěkný masakr Luboš se toho nebál rozběhl to jako drak, ale po pár stovkách metrů v lese zjistil, že to takhle dál nepůjde a zpomalil, zpomal tak výrazně že zjistil že na druhé kontroly je úplně poslední a tak mohl v klidu mapovat a jít si  svoje pěkně volně, bohužel nasekal nejvíc chyb za celou sezonu, když jsem na něj čekal na divácké kontrole měl jsem obavy, že se mu něco stalo, ale ne neměl prostě svůj den.
Po předávce jsem se do toho opřel a když jsem si vyzvedávala mapu tak jsem se smál, byli jsme předposlední z 75 štafet, bohužel ani já neměl svůj den a rozhodil jsem se tím že jsem čtyřikrát utíkal staršímu pánovi který měl výrazně silnější postavu než já, při jednom krátkém postupu hustníkem jsem se v husníku lehce stočil no a bylo z toho pět minut, další kontroly byly v podobném duchů a když mě dobíhali už vedoucí týmy 3. Úseků o okolo tak jsem se s nimi pěkně svezl, to mě bavilo přesně moje parketa běžet 4:30 v lese ještě pořád umím a dokonce se, pak zvládnu i lehce najít 2. Půlka závodu byla povedenější, ale moc jsem nás neposunul, podle rozpisu jsem hanba start už nestihl tak jsem po doběhu seděl v cíli a Ondra na mě křičí ať si s ním plácnu, star byl posunut.
Během té doby co byl Ondra v lese proběhlo kompletní vyhlášení výsledků,louka se postupně  vyprazdňovala od aut a organizátoři to začali balit, sběrači kontrol vyšli do lesa a říkal jsem si“ to mě nenapadlo že by Ondra  měl běžet s čelovku“ ale nakonec nebyla potřeba Ondra dorazil a můžeme to brát jako úspěch, nejsme disk a dokonce jsme jednu Kamenickou štafetu porazili. Příšte rozbíhá Vašek a běžíme H35. Jsem pro jít i do sprintovych štafet na Ládví 25.10. …Hanka P.Běžela v dresu PGP, dostala to hodně vysoko a udržela pěknou první desítku. (Vašek Klomínský)

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *