Říjen ve znamení oblasťáků

V říjnu jsme si pořádně zaběhali na oblastních žebříčcích a to ještě za nadstandardně teplého a pěkného počasí. Začali jsme klasikou u Úštěku, kde se nám dařilo. Míša vyhrála kategorii D55, náš nejmladší závodník Matěj se umístil na 3. místě na linii (H10F) a rovněž se zadařilo v mladších veteránech, kde Luboš obsadil 2. místo v H35L a Honza Kameník 3. místo v H35K. A na závěr, hlavní trenér šel příkladem, kdy obsadil krásné 5. místo v H55.

Další víkend se běhalo na mapě Kličminda u Bohulib. Jednalo se o lesní sprint na podezřele „bílé“ mapě bohaté na vrstevnice, v měřítku 1:4000, časy i tak dosahovaly jen málo přes 20 min. Všem 12 Kralupákům se dařilo, v D21L Šárka porazila Hanku a v druhém oddílovém souboji byl Tobiáš úspěšnější než Martin v H18.

Hned příští sobotu se běžela krátká opět u obce Bohuliby. A tentokrát Hanka předběhla Šárku 🙂 V H21L startovalo neuvěřitelných 89 závodníků, tady nás reprezentoval Vašek, který skončil na pěkném 68. místě. Luboš v H35 obsadil 5. místo ze 30 závodníků! V neděli jsme si pak zaběhli klasiku na rovině v Úvalech u Prahy. Někteří naši závodníci si nahráli LIVELOX – přidávám odkaz na D21L (Šárka a Zuzka) a H18 (Martin)

No a konečně v sobotu 21.10. nás běhalo 21 nedaleko Malých Kyšic. Podle dosažených časů to byla poctivá klasika. Časy pod hodinu byly spíš výjimkou. Zajímavostí je, že trať H35L byla shodná s H18 a mládí tak mohlo změřit síly s Lubošem. Tentokrát jim to nandal 🙂

Na konci října některé z nás čekají ještě závody na Šumavě (Kubova Huť) a pak se již přehoupneme do listopadu, kdy se poběží 5.11. poslední středočeský žebříček – Krátká trať v Kolíně. Ať to běhá!

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *