Pojďte pane, budeme si hrát – tentokrát v Kolíně

(Marcela)

Poslední závod letošního žebříčku se konal první listopadovou neděli v Kolíně. Shromaždiště bylo na zimním stadionu, vedle parku, ve kterém jsou dřevěné postavičky známých pohádkových medvídků. Na tribunách byla sice od ledové plochy zima, ale zato jsme mohli sledovat probíhající tréninky a turnaje místního dorostu. Mnohem lépe bylo venku, kde počasí naštěstí neodpovídalo datu. Svítilo a hřálo sluníčko, obloha bez mráčků a polabské nábřeží zvalo k proběhnutí.

Někteří vzali výzvu organizátorů vážně a dorazili vlakem namísto autem, byť výluky a zpoždění občas komplikovaly cestu.

Organizátoři slibovali zarostlý terén s mnohými pěšinkami a terénními prvky. Proto jsme byli připraveni a i podle zpětných vazeb to účastníci čekali mnohem horší.

Náš oddíl překvapil účastí 22 osob, tentokrát bez výraznějších úspěchů, ale všichni závod dokončili a více či méně si pochvalovali terén.

Nadcházející měsíce, kdy nejsou oficiální závody, vůbec neznamenají, že se musí jenom trénovat a nedá se soutěžit s ostatními! Kdo chce, příležitost si najde – ať už v Pražské zimní lize či při tréninkách, na které nás zvou ostatní oddíly.

Příspěvek byl publikován v rubrice Reporty ze závodů. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *